Bina tulisan berstail web 2.0 secara online.






web2.0stylr.com adalah satu site yang menyediakan perkhidmatan untuk anda membina tulisan yang berstail web 2.0 secara online. Tulisan ini sesuai untuk dijadikan banner blog.Contoh tulisan tersebut boleh anda lihat pada image yang dipaparkan di atas.

Ia sangat mudah untuk di bina kerana tools yang di sediakan oleh site tersebut adalah ringkas. Anda boleh memilih jenis font dan juga warna yang dirasakan sesuai mengikut citarasa sendiri.

Setelah selesai, anda boleh simpan image yang telah siap itu di hard drive atau hosting sebelum di uploadkan ke dalam blog.

3 comments.. read them below or add one

DaHLia DaHLia 8:30 PM
Wahh...best ni boss..nk try gak laaa....

thanks for sharing
DaHLia DaHLia 8:41 PM
td dah buat...then puas tercari2 mcm mn nk copy code dia...puas selongkar.... rupanya kena save dulu image tu...huhuh...
Nescafe ais Nescafe ais 11:40 PM
@DaHLia

Hehe. Tak pakai kod pun. Cuma save as image tu pada hrd drive then upload pada blog