Terbalikkan teks atau perkataan pada blog



Taipkan teks atau perkataan yang ingin anda terbalikkan pada table ' Tuliskan teks di sini'. Hasilnya akan terpapar pada table 'uʍop ǝpısdn'. Salin dan paste pada blog anda.

Taipkan teks atau perkataan yang ingin anda terbalikkan pada table ' Tuliskan teks di sini'. Hasilnya akan terpapar pada table 'uʍop ǝpısdn'. Salin dan paste pada blog anda.




Terbalikkan teks atau perkataan pada blog

Yo! Thnx bRo
TrOs uaT dlm beLoG =p

wow bleh than nie..

~~~ɐɥɐɥ˙˙˙˙ʇıɐɥɔ

ok teman mintak nk link kn dlm artikel kat blog teman k? :)

To Misya:

~ ˙ɐɯɐs-ɐɯɐs¡oʎ

To al-Wann:

~ ɥǝɥ ɥǝɥ˙ıu ןooʇ poʞ ʇıpǝ ʞɐu ǝɯıʇ 'uɐɥɐʇ ɥǝןoq ʞɐʇ ƃuɐʎ

To izanuddin:

~ ˙˙ıןɐqɯǝʞ ɐɥɐɥɐɥ

To Dak Wan:

~Boleh, link kan lah. Ianya sangat-sangat di hargai. Heh heh

bikin reader pusing nih.. hehehe...
tp besh... nk save camne?

Bro ade limiT words x nEh???
MaO uaT karanGan cam pepereksaan Sejarah TamadOn Asia neh
PanjanG2... =p

To CempakaBiru:

~ Salin text yang dah terbalik tu. Paste pada post.

To Misya:

~ Tak der limit. Tapi takut yang bacanyer jer hilang limit kesabaran. Heh heh.

adeh ni dh tips menyusahkan reader ni.. hahah

amboi ko....boleh bukak course blog ni di sek...hahahahaa
biar aku jd Pen. Kanan 1..hahahaa

aku jadi naib pengetua..haha~~

To IM Not mr Perfect & izanuddin.

~ Berebut jawatan pulak dah. Aku lantik korang jadi pengawas sudah..heh heh.

Hahaha! Pasni teman nk suh Nes wat script betulkan balik perkataan terbalik tu.. :D

adoii..pening nk mmbacenye..huhu..

˙˙˙oɟuı ǝɥʇ ɹoɟ sʞuɐɥʇ

kat ohtidak pun ada taw yg macam ni... same je pun..

http://ohtidak.com/flip-it/

ʞıןɐqʇ ʇɐʍ oʞ ıu ʇsod ǝןoɥʍ ǝɥʇ ʞɐʇ ʞǝq qǝs˙˙ǝɔɐq ʞu oןɐd ʇıʞɐs ɥǝpɐ

salam...jumpe jgk bnda ni..lme dh mencari..
tq2...informative btol blog nie..

˙n ʞuɐɥʇ ˙oɹq ıu ɐpuǝq ɹǝןıƃ ʇsǝq

To alifbro:

~ Sila terbalikkan monitor atau laptop anda untuk membaca komen di bawah. Harap maklum.

ɐɥɐɥ ˙nן uǝɯoʞ ɐɔɐq ʞɐu doʇdɐן uɐʞʞıןɐqɹǝʇ ɐnƃ uɐʞqɐqǝʎuǝɯ ɐuɐɹǝʞ ɐƃnɾ ɥısɐʞ ɐɯıɹǝʇ

¡qǝq sʞuɐɥʇ

˙ɐpuɐ uǝɯoʞ ıp ıɹɐɾɐןǝdıp ƃʎ ɐdɐ uɐʞısɐʞıןdɐƃuǝɯ ɥƃʇ

memang menjadilah.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

hihi Aku MelRomeo yang tak macho :) Miahahaha best

ʇsǝq ɐɥɐɥɐɥɐıɯ (: oɥɔɐɯ ʞɐʇ ƃuɐʎ oǝɯoɹןǝɯ nʞɐ ıɥıɥ

eh ada tak teks yang contohnya :

Aku suka makan maggi
dan akan menjadi
Uka akus nakam iggam

ada x ? hihi

(: sǝu ƃqɐ sʞuɐɥʇ

ohhhh macam ni senang je la kan....

waduh...my head become spinning..he..he..success and keep writing.

best ah blog cam nie!
tips berbaloi-baloi.. ;D

nnnnɥıııʍ ¿ʞıןɐqɹǝʇ ƃʎ uɐɐʇɐʞǝd

ʇɐoןɟoןıɯ dah ƃsnıɟuoʞ nak ɐɔɐq nii..nɥhunɥhunɥhu

best la.. dah try kat fesbuk.. agaga

dis mybe out from topic,,
cmne ekk klu widget kt tepi blog tu msok separuh je...nk wat cmne??
hope u can help... =)

ape yg nk di komen..aku bkn tau nie..main klik je..hahah..layanzz

''ǝɥǝɥ ˙˙ǝıu ǝɟɐɔsǝu ǝןɐdʞ uɐʞƃuıuǝd ǝןoq ''2ʞɐʎuɐq xuɐʇ ''ɥɐן ʎǝʞo sʇı ''nɐʍ ɐʍnɐʍ nɐʍ
¿¿ɐǝ ʞıןɐqɹǝʇ ʇɐʎɐ ʇɐnq ʞɐq ıןɐʞ dɐıʇs ɐן ıuıs ʇɐʞ ʞɐʞnq ǝuǝʞ ƃɯɯ ǝʎuǝuʞɐɯ ''ɥo

(: ʎs ɐן ıɐpuɐd ʞɐʇ ¿ ʎɹʇuǝ ʇɐʞ ʎǝıuʞɐʇǝן ʞɐu ǝuɯɔ ˙˙ ןoʇǝq oןıƃ

wahaha!