Cara buat blog versi youtube video



1. Klik tanda anak panah yang bertuliskan " CREATE A BLOG "

2. Daftar akaun blogger dengan alamat gmail atau email anda.

3. Taipkan Blog Title dengan nama yang ingin anda gunakan. Sebagai contoh, Ini blog saya.

4.Taipkan alamat blog anda di ruangan Blog Adress (URL). Sebagai contoh, Iniblogsaya2010.blogspot.com.

5. Isi dibahagian Word Verification dengan teks yang dipaparkan pada captcha.

6. Seterusnya klik Continue.

7. Pilihlah template yang anda inginkan. Kemudian klik button anak panah yang bertuliskan Continue.

8. Setelah keluar tulisan Start Blogging, klik button tersebut. Anda kini sudah boleh mula menulis. Setelah selesai menulis, klik Publish Post.
Cara buat blog versi youtube video

woot2~
ni video patut tunjuk pada makcik2 yg siap bayar RM10 nak buat masuk bengkel blog~

T___T

p/s : aku dah review ko kat alexa~

=]

@Lord Zara

Kehkeh.

p/s: Gua dah baca. Terima kasih. Nanti gua reply.

camne die tangkap gambar paparan skrin komputer ek?

@joe

Download ni http://desktop-activity-recorder.en.softonic.com/

camna nak letak commentluv kat blogspot?

tumpang tanye ;D

why kt blog org laen dh tk publish my new entry? bile tgk kt blog org laen, kt blog list tu psl entry 2 mggu lepas. nape eh?

@syue.

Itu problem pada feed. Mungikn dari server blogger.com

Info terbaik utk org yg baru blajar.

Anonymous
delete

necesidad de comprobar:)