Free template blog untuk butik online

Di sini tersenarai beberapa jenis template yang mungkin sesuai untuk di jadikan sebagai theme bagi pemilik butik online yang inginkan kelainan. Template-template yang berkonsep photo ini di rasakan amat bersesuaian dan terbaik dari segi kekemasan.

Kebiasaannya, butik online banyak memaparkan gambar sebagai rujukan kepada pengunjung. Dengan menggunakan template yang berkonsep photo ini, banyak gambar dan image yang dapat di paparkan pada muka depan. Ini sebenarnya dapat memudahkan pengunjung yang masuk ke butik online tersebut untuk explore setiap gambar yang berkaitan sebagai rujukan.

Jika anda ingin mencuba template-template yang tersenarai di bawah, anda boleh download di site btemplates.com






Free template blog untuk butik online

Hai...bro

Minta pertolongan, saya punya blog ada sedikit gangguan phyzam..di bahagian atas template..macam mana cara nak buang..saya punya blog..http://danisyakiffli.blogspot.com/

tq

terima kasih bagi idea !

Mudah,Mampu,Cantik!!!

sila2lah lawatt ....:)

thanks,infonya sangat berguna dan blog anda memberikan saya motivasi untuk terus mencari tambahan income di dunia online…

blogger boleh buat commentluv x?
kasi tutorial k.
Thanks...

SALAM....
wahhh dah lme x msuk link nieh da de perubahan pd layout.warne hijau yang tenang =)

tuan rumah macam mana nak buat artikel berkaitan.yg ada bawah satu entri

salam
.saya masih x paham cara nk tambah link

salam . bro . tolong la buatkan template yg boleh reply comment ngn ada popular post . ni pakai hp je . nak edit template x bley . kalau boleh buatkan link download . kalau boleh la . kalau x boleh . . xpe la :)