Buat tab menu dengan CSS Tab Designer

CSS Tab designer adalah software yang sangat mudah digunakan untuk membina sendiri tab menu yang berbentuk vertical atau horizontal.


Terdapat lebih daripada 60 jenis design tab button yang sangat menarik yang disediakan oleh highdots.com. Anda hanya perlu memilih design yang berseuaian dengan theme blog anda.

Untuk mencuba CSS Tab Designer ini, sila download disini (sila klik)
Buat tab menu dengan CSS Tab Designer

macam mana nak masukkan dalam blogspot?

promote ckit tuan rumah..sapa-sapa yang berminat untuk memuaturun movie secara percuma masuk blog nie http://directdownloadmoviefree.blogspot.com/

cantik dan menarik

cane pla nk masukkan dlam blogspot ni. hoho.

haahla,camne nak upload di blogspot ya?

best nye blog awak..

abe nes sayang, camne nak masok dlm blogspot nih?

@ARC

Abe tengah sibuk sekarang ni. Nanti abe buat tutorialnya yer ARC sayang.

baiklah abe sayang. Muah2

geli shial hahahhaha

Wah....
berminat aku......
tp nanti la.....la ni bz lg

ini satu benda baru ni...tak tau pulak boleh ejas2 tab tu..hee

da dpt ccs so mcmana nk masokan dlm blog ea??
tlg bantu...

salam bro camner nak nak masukkan css tab pa blog...sy xtaula bro

best..tpi kna explore, godeh2 sndri..kna main test2 la nie..huhu

salam...
cammna nak masukkan tab ni dlm blog?

Hi all,

I think this information can be useful for you. If you plan to get your website, here is one good free web hosting provider to choose - 000webhost.com

They provide hosting absolutely free, there is no catch. You get 1500 MB of disk space and 100 GB bandwidth. They also have cPanel control panel which is amazing and easy to use website builder. Moreover, there is no any kind of advertising on your pages.

You can register here: http://www.000webhost.com/539243.html

dah masuk dalam blog tapi tak ta nak tagkan entry pada tab tu. macammana nak sangkut pautkan entry ngan tab ni? (sory pkai belasah jek type sbb tak tau nak sebut apa kebenda menatang nih)

Kalau nak Pasang di Blog awak Gimana...?