Buat template blog dengan Artisteer Software

Artisteer adalah satu software yang digunakan untuk mereka bentuk laman web dan theme blog seperti blogger, wordpress, joomla dan drupal. Software ini membolehkan anda untuk mereka bentuk laman web dan juga theme dengan mudah dalam masa yang singkat, tanpa memerlukan anda untuk mahir dalam kod html dan juga css.

Anda tidak perlu menggunakan sebarang software tambahan seperti Adobe Photoshop untuk mengubah image gambar, Macromedia untuk menulis kod xhtml dan css, dan juga perisian lain yang berkaitan. Anda boleh mengubah layout, warna, jenis dan saiz font, background, header, menu, dan beberapa fungsi mudah lain dengan menggunakan tools yang disediakan.

Perisian ini juga sesuai untuk designer baru yang masih tercari-cari idea atau masih belajar mengenai xhtml dan css. Fungsi-fungsi yang terdapat pada Artisteer adalah sangat menarik dan mudah untuk digunakan.

Sila klik link di bawah untuk download software Artisteer

{ 21 comments.. read them below or add one }

zulkbo zulkbo 6:49 PM
salam..
good info
thanks bro
Sakira Sakira 8:17 PM
Thanx for sharing ! Akan ku cuba :)
Yana Yana 9:04 PM
thanks...mesti cube...
MC MC 6:34 PM
ini software trial atau full version?
Nescafe ais Nescafe ais 7:37 PM
@MC

Kalau download dari4shared.com, rasanya ada crack.
Amir Amir 2:18 PM
x reti la nk buat template sendiri.. buta seni... hehe..
Yeyen Yeyen 3:07 PM
thx. cool software. hoho. kalau link mf laju sket. tp xpe la. ngee~
mIdI & sUe mIdI & sUe 11:26 AM
npe xleh nk crack ye?leh tolong ajr x nes?
Mr ProPiTo Mr ProPiTo 12:50 AM
blog tak leh pun, yang ada wordpress je..huk3
Aiza Aiza 6:59 PM
dah jadi n cantik pun tapi nape dia ada trial yek bila sy alihkan kepada belog ? sobsss
eLL_eLyaNa eLL_eLyaNa 10:00 PM
thanx but xde crack nye ke? xbleh jgak post template sbb trial je...template pon penoh dgn tulisan trial...huhuhu
Mr ProPiTo Mr ProPiTo 11:50 PM
ada crack la.. kalo download 4share, ada crack dia.. kalo da click load. dia akan ok.. aku da buat da, nice la gak
Encikvirus Encikvirus 1:20 PM
menarik..ble try neh
anak malaysia anak malaysia 2:20 PM
ini sudan cantikkk maaaa.....
anak malaysia anak malaysia 2:22 PM
baguih ada software cmni.. =)
ARC™ ARC™ 8:45 AM
dah crack, tapi bile guna still tulis trial
Dani Dani 8:38 PM
software ni full atau trial?
mcm mana nak gune ye?
sazwan sazwan 7:32 PM
salam..sofware ni aku dah dowload..tapi xade keygen lah..sesiapa ade bleh share x?
aminto aminto 10:19 AM
http://katz.cd/search?q=artisteer&type=software

boleh donlod dkat web yg sy kasi 2
sharing is caring
:)
zainalzainal 9:15 AM
salam, saya memang amat memerlukan solfware ini, tapi saya dapat yang trial dan tak boleh nak save. saya dah cuba cari dari banyak sumber tapi kebanyakkan dah di delete. Minta tolong kepada rakan-rakan jika ada yg sudi memberikan "cracknya" , boleh emailkan kepada saya;

zasma2000@hotmail.com

terima kasih
hpmurah2u hpmurah2u 10:57 AM
thanks sbb ade post cmni..dpt jgk cari template designer