Blogger Stats, feature terbaru dari Blogger.com

Blogger.com kini telah melancarkan Blogger Stats sebagai feature terbaru. Walaubagaimanapun,jika anda sedang atau pernah menggunakan Google Analytics, ciri-ciri yang ada pada ke dua-duanya adalah hampir sama.


Feature terbaru ini masih lagi dalam percubaan dan ianya boleh anda lihat di dashboard Blogger In Draft. Blogger Stats ini memaparkan maklumat dan analisis tentang view pada pages, lokasi pengunjung dan juga jenis browser yang di gunakan oleh visitors.

{ 10 comments.. read them below or add one }

zulkbo zulkbo 12:26 AM
salam..
thanks bro..
baru tahu je nih
he he..
bellar0ssa bellar0ssa 12:35 AM
thx bro. yep baru tahu gakk... butenye IT kan.

p/s: bro xjadi ke nak tolong editkan template =(
Haura Malina Haura Malina 12:45 AM
bru tahu.
thx bro :)
zulkbo zulkbo 12:49 AM
salam saudara..
blog anda telah di promote
di blog list saya (dengan izin)


http://zulkbo5gamma88.blogspot.com/2010/07/blog-pilihan-minggu-ini-mari-bina-blog.html
♥cutebabygirl♥ ♥cutebabygirl♥ 1:08 AM
thanks for de info! :)
Kazen Kazen 1:42 AM
google analytic ok jgk laa nes..huhu..nk try stats lak..
Legasi Piston Pecah Legasi Piston Pecah 7:35 AM
owh..baru taw jugak...nice sharing..
--------------------------------
[Gambar]Cara-cara serangga buat rumah
Along25 Along25 2:00 PM
Ha... baru kita dapat lihat perkembangan traffic blog kita kannn \;0
iza iza 2:23 PM
Wah....baru tau ni....
Thanks...
nEo.. nEo.. 5:42 PM
aku tak suka google analytic pasal kadang2 lambat sistem dia update.