Web site terbaik untuk download template blog secara percuma

Cara buat blog di blogspot

Sites terbaik untuk download template blog

Selain daripada template yang disediakan oleh blogger.com ataupun yang terdapat di Template Designer, anda juga boleh menggunakan template yang menarik dan percuma.

Jika anda ingin mendapatkan template-template blog yang menarik dan tidak tahu di mana untuk mendapatkannya, di bawah ini tersenarai 12 sites yang menyediakan template blog secara percuma. Anda boleh memilih template mana yang di rasakan menarik dan sesuai mengikut citarasa anda sendiri.


http://www.bietemplates.com

http://www.finalsense.com

http://btemplates.com

http://www.dantearaujo.net/search/label/Free%20Template

http://www.ourblogtemplates.com

http://www.mytemplatebox.com

http://www.forfreebloggertemplates.com

http://www.bloggertemplatesfree.com

http://www.eblogtemplates.com/templates/blogger-templates

http://www.deluxetemplates.net

http://www.bloggerblogtemplates.com

http://www.chethstudios.net/2009/01/roundup-of-best-blogger-templates.html

Tambahan:

http://www.bloggerstyles.com/

http://lenatoewsdesigns.blogspot.com/

http://www.bloggerthemes.net/

http://leelou-freelayouts.blogspot.com


Credit: www.my-bittersweetlife.com

{ 41 comments.. read them below or add one }

one2paii one2paii 1:34 PM
nice info broo..gua suke site lu
Bitter Sweet Bitter Sweet 3:36 PM
tambahan

http://www.bloggerstyles.com/
http://lenatoewsdesigns.blogspot.com/
http://www.bloggerthemes.net/
http://leelou-freelayouts.blogspot.com/

harap sudi tambah dkt list di atas, senang org nk klik =)

jue @ www.my-bittersweetlife.com
Nescafe aisNescafe ais 4:45 PM
@Bitter Sweet

Terima kasih sebab bagi link atas ni.
HAZWAN17 HAZWAN17 5:24 PM
thanks for sharing bro

www.hazwan.com
zulkbo zulkbo 1:10 AM
salam..
ermmm..best!!
tapi sayang la template
lama ku ini..sabor jap..
TQVM bagi link nya bro..
nas nas 12:11 PM
@zulkbo Samelah..aku pon sayang template lama..cool jerk..heheheh :P



apabila karya photoshop serba tak menjadi!
nadhiya nadhiya 8:01 AM
best2...pasni leh tukar templetes baru...he3
aliyaa' adreline aliyaa' adreline 4:25 PM
mmm dah download tu mcm mana nak buat dalam blog punya ye..?
saya dah cuba tapi tak boleh..
: (
Humanity Life Humanity Life 6:24 AM
best2 perkongsian link-link template yg menarik...


tiada yang mustahil, kecuali malas mencari ^_^
miss effarina miss effarina 1:38 AM
ermm effa nak buat entry pasal nih ye. thanks for the information.
CIK TOM CIK TOM 12:04 PM
cik tom br tukar template br...

http://www.ciktom.com/
Shiety Myra Chubbyra ;P Shiety Myra Chubbyra ;P 12:18 AM
law na tukar kena backup ke??
FiQ HaiDzir FiQ HaiDzir 3:07 AM
mohon share artikel ini ye.. =)
Republic Aku Republic Aku 8:48 PM
lama2 boleh jadi pandai aku ni......tak per aku kayuh perlahan2...boleh jadi guru aku.....kalau la....
NurAmalinaSarkhan NurAmalinaSarkhan 7:43 PM
bleh x ajar cmne nk tuka template blog lepas dah download?
dila bahar dila bahar 7:30 PM
mcm mane sy nak follow blog ni??? plz.... nnt senang nak cr balik. skang ni wat bookmark jer kat pc ni...
shahjiehan shahjiehan 12:31 AM
bro, nk theme wordpress, boleh x?
Shah pakai hosting blogspot... hmmm
Arya Putra Arya Putra 5:08 PM
terbaik la! boleh la aku cari template yang aku suka!
p.r.e.c.i.o.u.s.g.i.r.l. p.r.e.c.i.o.u.s.g.i.r.l. 1:34 AM
bru tuka tmplate baru..suke2! tp..lpas tuka tmplate..nape jdk double ea?pdhal da delete tmplate lame...tulun3~!! huuu..and rlly apprciate sape yg leh mmbantu...;(
syatoza syatoza 10:41 PM
thanks ! kongsi eh! ;)
imran che omar imran che omar 1:56 AM
Terima kasih, cantik-cantik semuanya. Kepada sesiapa yang nak buat upah saya buat blog design dan website. Boleh klik blog saya disini:
Pembuat Web Murah
http://pembuatwebmurah.blogspot.com

Harga serendah RM100 :)
AnonymousAnonymous 9:41 PM
bgus..tq
http://mohamadizudin23.blogspot.com
angga angga 1:08 AM
thanks bro, sangat membantu sekali.
dunia-line.blogspot.com
hanafi abdullah hanafi abdullah 10:44 AM
wow bestnya sharing ini..
ferlyando massie ferlyando massie 8:37 AM
Mantap infonya... tanks bro...
klik balik ya...
Fokus Manado
BlogManado
yang hot
SEO Company Bangalore SEO Company Bangalore 12:42 AM
Thanks for sharing this great Post dude
SEO Company bangalore
Kathy Thompson Kathy Thompson 12:54 PM
You'll be able to fall under numerous web design templates traps if you're not completely confident with website design. Individuals who've previously used Frontpage From Microsoft know that you'll be able to build certain buildings that appear to be exactly the same but have different construction. This might look great when seen just with Microsoft Ie.
| KIKIRIE | | KIKIRIE | 10:28 AM
nak download macam mana? tak boleh pun
Ogank Lalu Ogank Lalu 7:24 AM
Wah..... asyik juga template_nya mas brow
SEKAR VK SEKAR VK 2:25 PM
Thanks for sharing this great post dude.
SEO Services in Bangalore
~FNS~ ~FNS~ 10:57 PM
Alhamdulillah,,jumpe jugak tok design my blog...thanks..huhuu..
Fauzi Group Fauzi Group 12:23 PM
Infonya sangat menarik, makasih gan, jangan lupa kunjung balik gan…

Cerita Eksklusif Cerita Eksklusif 11:52 AM
siapa2 yang pernah di banned oleh google adsense boleh juga memohan kepada saya untuk approve akaun google andsense,untuk blogspot,dah approve baru bayar Rm30,boleh bayar melalui paypal,maybank atau bank BRI
contact:bonnysabah@gmail.com
INDONESIA-MALAYSIA-ASEAN boleh memohon
http://jasa-pembuatgoogleadsense.blogspot.com/
Bantal Golek Bantal Golek 2:29 PM
Kalau themexpose ok ke? Free @ smpai satu ketika kita kena bayar servis dia?