Jom sertai forum SyoknyerBlogging khas untuk Blogger

Blogging dah menjadi trend masa kini untuk semua orang selain daripada aktif di jaringan sosial seperti facebook, twitter, mahupun forum. Yang paling best bila dapat berforum sambil berblogging. Macam mana tu?

Di sini, aku nak perkenalkan korang pada sebuah laman Forum terbaru yang menghimpunkan semua blogger-blogger yang mesra di alam maya iaitu Forum Syoknyerblogging yang beroperasi di syoknyerblogging.com

5 Sebab kenapa Blogger perlu Join Forum Syoknyerblogging 

1. Forum SB menghimpunkan blogger yang senior, mesra, dan bersedia memberi tunjuk ajar kepada semua.

2. Dengan menyertai Forum SB, jaringan persahabatan anda akan lebih bagus. Anda akan dapat lebih ramai kawan.

3. Di SB, anda dapat bertukar-tukar pendapat dengan rakan-rakan di samping mengetahui isu-isu terkini.

4. Boleh menyelesaikan masalah-masalah yang melibatkan blog anda kerana kesemuanya memang mesra dan sedia membantu.

5. Menambahkan pelawat ke blog anda. The more the merrier! Semakin ramai anda ajak kawan-kawan anda join, semakin bertambah bilangan pelawat blog, meningkatkan pendapatan blogging anda

Sokonglah Laman Forum keluaran rakyat kita! Kalau bukan kita, siapa lagi? Jom join sekarang!

Sumber: cikgudahlia.com

4 comments.. read them below or add one

iza iza 6:56 PM
Assalam..
Dah lama tak masuk situ. memang best berforum. kalau aku mula masuk, alamatnya blog bersawang sebab leka berforum...sekali sekala masuk, ok la...
zulkbo zulkbo 8:01 PM
Salam...
ermm..insyaallah jika
berkelapangan saya ke sana
perlu sebab banyak dapat
backlink dari sana..

apakaan daya faktor
masa..sibuk dan sibuk
dan sibuk..

Syoknyer Blogging memang
laman forum terbaik buat
para blogger berkumpul
Mean Shiney Mean Shiney 12:53 AM
http://meanshiney.blogspot.com/2011/11/jom-sertai-forum-syoknyerblogging.html
faiz richboy faiz richboy 1:06 PM
panduan menghadapi masaalah dalam menjadi blogger...http://tinyurl.com/bs95vgv....just share