Shoutmix bakal menghentikan servis percuma awal Januari 2012

Widget Shoutmix yang selama ini menjadi pilihan para blogger sebagai shout box bakal menamatkan servis percuma mereka.  Berita ini mungkin kurang menyenangkan ramai blogger yang selama ini selsesa menggunakan perkihdmatan tersebut. Namun sebagai langkah untuk terus maju dan menguntungkan, pihak shoutmix terpaksa menghentikan servis mereka secara percuma. Menurut apa yang diluahkan oleh pengasas Shoutmix, iaitu Snecx Tan, ianya berpunca daripada sikap pengguna yang lebih selesa menggunakan servis percuma dan tidak berkeinginan untuk menaiktarafkan shoutmix mereka kepada servis premium. Perkara ini merupakan berita buruk kepada mereka.

Servis percuma dari Shoutmix akan dihentikan sepenuhnya pada awal Januari 2012 dan menggantikannya dengan servis berbayar. Sekiranya anda masih lagi berminat untuk menggunakan perkhidmatan dari Shoutmix sebagai Shout box di blog anda, bayaran yang dikenakan adalah serendah $0.99 sebulan untuk versi 3 dan $1.67 sebulan untuk versi classic (lama).

Untuk maklumat lanjut, anda boleh baca di http://www.shoutmix.com/v3/openletter.php


Shoutmix bakal menghentikan servis percuma awal Januari 2012

lain2 chatbox yg free?
huhu tak berbaloi nak bayar klu blog
10 orang je baca
xD

salam..
murah tu..tapi saya dah tak
guna shout box nih..jadi tak
perlulah :)

blogger
delete

rasanya mereka perlu fikir cara lain, misalnya hadkan tool atau ape2, kemungkinan besar shoutmix akan tidak dikenali lagi sebab servis begini dah banyak tak kurang juga yg memilih facebook.

Saya sendiri dah awal lagi menamatkan perkhidamtanya sebab byk sgt mesej yang karut :(

ada chatbox free hok lain tak?

kita tukar kerajaan baru pulak hehehe

datang ke blog saya .
ada solutionnya
http://diyasesame.blogspot.com/2011/12/shoutmix-bakal-menghentikan-servis.html

GUNA CBOX... SETAKAT NI FREE LAGI

pakai fibox lak. rakyat malaysia yg bt http://www.fibox.ws/

terus tak pakai...

Great Site I Love This Site,Beautiful Template's Great Tutorial's Great Design's And All Feature's :-)
Free Blog