Semakan online PLKN | Penempatan PLKN, SMS Terkini

Semakan senarai nama peserta dan penempatan PLKN Program Latihan Khidmat Negara terkini yang terpilih secara Online dan SMS.
Untuk semakan secara online secara SMS pula, anda boleh ikuti cara-cara dibawah:

Untuk semakan nama calon PLKN menerusi SMS
  • Taip PLKN SEMAK [Nombor IC] hantarkan ke 15888.
Untuk semakan penempatan PLKN menerusi SMS
  • Taip PLKN KEM [Nombor IC] hantarkan ke 15888.
Selain itu, anda juga boleh menghubungi talian 03-40274747 untuk semakan. Untuk keterangan lanjut, sila layari laman sesawang  Jabatan Latihan Khidmat Negara (PLKN)
Semakan online PLKN | Penempatan PLKN, SMS Terkini

Saya nak tukar alamat . Macam mana nak bagi tau ?

Sya pn sma almat dlam kt pegnalan 2 almat rmah lma. Tpi sya x tkar kt pegnalan bru mcam mna nk tau srat spai kt mna ya? Kn klau nk smak plkn msti kna gna kt pegnalan kn btul x?

Anonymous
delete

saya nak tanya . bagaimana dgn seorang lelaki yg telah berstatus sebagai seorang suami dan mempunyai seorang anak yg msih kecil . tidakkah dia juga sepatutnya dberi pengecualian ?

Anonymous
delete

saya nak juga pergi plkn ...

Nope .. you're included

Anonymous
delete

Penempatan panggilan kedua bila d kluar kn??

SEMAKAN PLKN
delete

SEMAKAN PELATIH TERPILIH
PLKN SIRI 12 / 2015
Sila Masukkan No. Kad Pengenalan Anda
No Kad Pengenalan

macam mana nak mohon plkn?

PLKN untk tahun 1998 bile bly semak

Bila tarikh Penempatan kumpulan 2/2015?

semakan pelatih plkn 2016 bila ye keluar?

Anonymous
delete

August

untuk kelahiran 1998 bila yer ?

syahiraYaacob
delete

da dpt cheq belum semakn plkn 2016 ?

Salam..plkn utk tahun 2016 bila boleh semak ye ?

Anonymous
delete

Kalau terpilih tapi taknak pergi mcm mane pulak ye

Untuk kelahiran 1998 bila boleh semak ye ???

Anonymous
delete

plkn untuk tahun 2016 bila boleh semak?

Rishaalini
delete

Utk tahun 1998 bila pulak??

Ade ker pihak sekolah yg pilih student dia utk masuk plkn?

Yg 2016 bila dpat check yeew?

Anonymous
delete

Ble boleh semak 2016 punye..x sabar nie

along007
delete

bila boleh tngokk keputusan PLKN 2016 ??

Akhir tahun ni kot bole buat semakan PLKN

Anonymous
delete

Mesti bgi sbb. Klau xde kena pgi jga.

fyi,yg teringin sgt nak cuba plkn ada permohonan kemasukan bg tahun 1995-1997 shj,projek perintis utk modul baru tak silap smpai tanggal 17 ni hehe;*

Anonymous
delete

sy dpt plkn siri 12 /2015 untuk kmpln 2 / 3 , malangnya , bila semak penempatan plkn projek rintis , sy xda dlm senarai , gudluck yg dpt ❤

Anonymous
delete

Semak guane?

Anonymous
delete

emm..nak tye..klau pltih intake due utk batch 97 yg ditangguhkan aritu.. still ada lg ke..atau xde dah??

Anonymous
delete

klau mcm tu mknanya kita mmg xdpt ke atau ditangguhkan dulu??

Assalamualaikum sye dh check plkn 12/2015 bgi kumpulan 2 sye trpilih tpi penempatan die sye msih tidak thu lgi...so mcm mne erk ??

Anonymous
delete

Bagi nama yang ada dalam plkn 12/2015,tapi tiada dalam penempatan projek rintis,sebenarnya terpilih atau tidak?

Anonymous
delete

bukan bulan nie ke ??

Anonymous
delete

Kelahiran 1994 masih boleh apply tak?

Kenapa nama dipilih,tapi penempatan nama saya tak ada

Ape ni.. saya semak nama tahniah! anda terpilih menyertai program latihan khidmat negara siri 12 / 2015 ... tapi bila semak penempatan takda dalam senarai penempatan... kecewa nye... :'( ...

Kalau saya nak masuk PLKN untk yg ke2 kali boleh tak ??? I miss PLKN so much ..tahun lepas tak sempat nk blaja ape² pn kt kem ...kena banjir :'( ...boleh tak bg chance untk kitaorg yg kena banjir ni ??? PLEASE !!!!!!

aik ..bukan bulan 3 ke baru boley semak ?

Kalo isi borang online skrg ini.. Kna pnggil jga kh untuk pggilan kdua???.. Sya brhrap dpt mnyrtai kem ini... Sya sgat brminat dgn kem ini... Sya hrap2 pihak atsan mmilih sya... Eshanabillah L.

nak tgok cm mne? asal sy buat tp x dpt jwpn pon lg

kalau pelajar kolej vokasional dapat pergi ke?

When is the first batch for this year?

Anonymous
delete

sy nk msuk jgak tp x t'pilih ,, knape ekk

Surat dah sampai kt skolah . . Bila check online tak dpt . . Dapat ka tidak?

Semakan plkn 2016 sudah keluar ke? Pls reply....

Anonymous
delete

Bila boleh cek yang batch 1998 ni ? Sebab ada stengah tu dah sampai surat . Yang volunteer ni takde dpt lansung lg . Curious boleh pergi ke tidak

Anonymous
delete

Saya tanak masuk plkn

Anonymous
delete

batch 1998 bile boleh check yee

Tahniah kepada yang berjaya ke PLKN tahun ini

Print borang mohon masuk plkn. Pastu faks pada mereka. Details ada di beritahu kat website.

Mungkin intake awak lambat lagi. So dia tk update lagi penempatan untuk awak.

Anonymous
delete

1998 bile boleh check ye?

errmmmm.....apa pekdah pegi program ni.. tgk yg pegi balik sama jerrr..

untuk 1998 bila boleh semak ye plkn

Macam mne lak klo srat twaran tu ilang...?? Nk buat mcm mne erkk??

untk batch 97 pggln 2/3 y kna tangguh hri tuh ..still ada kah ?

Charles
delete

Sama

Anonymous
delete

Dan bleh tngok me plkn untk 1998

Anonymous
delete

Aku dpt masuk time 2011 dlu..tp aku tak g sbb dpt tawaran uitm time tu...aku dah buat surat penangguhan die tulis smpai 2014..sampai skang tak pnggil blik pun..adakah dah tahun 2020 nt bru die panggl blik???

Klo isi borong kemasukan semula plkn mcm mna ea..sbb download borong dia xdpt la