Terbalikkan teks atau perkataan pada blog



Taipkan teks atau perkataan yang ingin anda terbalikkan pada table ' Tuliskan teks di sini'. Hasilnya akan terpapar pada table 'uʍop ǝpısdn'. Salin dan paste pada blog anda.

Taipkan teks atau perkataan yang ingin anda terbalikkan pada table ' Tuliskan teks di sini'. Hasilnya akan terpapar pada table 'uʍop ǝpısdn'. Salin dan paste pada blog anda.






{ 38 comments.. read them below or add one }

MiSyA BuDok PaHanG! MiSyA BuDok PaHanG! 9:26 PM
Yo! Thnx bRo
TrOs uaT dlm beLoG =p
al-Wann al-Wann 9:38 PM
wow bleh than nie..
izanuddin izanuddin 10:12 PM
~~~ɐɥɐɥ˙˙˙˙ʇıɐɥɔ
Dak Wan Dak Wan 10:53 PM
ok teman mintak nk link kn dlm artikel kat blog teman k? :)
Nescafe ais Nescafe ais 11:06 PM
To Misya:

~ ˙ɐɯɐs-ɐɯɐs¡oʎ

To al-Wann:

~ ɥǝɥ ɥǝɥ˙ıu ןooʇ poʞ ʇıpǝ ʞɐu ǝɯıʇ 'uɐɥɐʇ ɥǝןoq ʞɐʇ ƃuɐʎ

To izanuddin:

~ ˙˙ıןɐqɯǝʞ ɐɥɐɥɐɥ

To Dak Wan:

~Boleh, link kan lah. Ianya sangat-sangat di hargai. Heh heh
CempakaBiru CempakaBiru 11:20 PM
bikin reader pusing nih.. hehehe...
tp besh... nk save camne?
MiSyA BuDok PaHanG! MiSyA BuDok PaHanG! 11:39 PM
Bro ade limiT words x nEh???
MaO uaT karanGan cam pepereksaan Sejarah TamadOn Asia neh
PanjanG2... =p
Nescafe ais Nescafe ais 12:18 AM
To CempakaBiru:

~ Salin text yang dah terbalik tu. Paste pada post.

To Misya:

~ Tak der limit. Tapi takut yang bacanyer jer hilang limit kesabaran. Heh heh.
zaiMi zaiMi 12:28 AM
adeh ni dh tips menyusahkan reader ni.. hahah
I'M NOT mr_PERFECT I'M NOT mr_PERFECT 2:24 PM
amboi ko....boleh bukak course blog ni di sek...hahahahaa
biar aku jd Pen. Kanan 1..hahahaa
izanuddin izanuddin 11:02 PM
aku jadi naib pengetua..haha~~
Nescafe ais Nescafe ais 11:06 PM
To IM Not mr Perfect & izanuddin.

~ Berebut jawatan pulak dah. Aku lantik korang jadi pengawas sudah..heh heh.
Dak Wan Dak Wan 2:16 AM
Hahaha! Pasni teman nk suh Nes wat script betulkan balik perkataan terbalik tu.. :D
iShLiBeTiSh iShLiBeTiSh 4:51 AM
adoii..pening nk mmbacenye..huhu..
Noorhodza Noorhodza 1:37 PM
˙˙˙oɟuı ǝɥʇ ɹoɟ sʞuɐɥʇ
Khai Khai 8:50 AM
kat ohtidak pun ada taw yg macam ni... same je pun..

http://ohtidak.com/flip-it/
sukiminna sukiminna 10:47 AM
ʞıןɐqʇ ʇɐʍ oʞ ıu ʇsod ǝןoɥʍ ǝɥʇ ʞɐʇ ʞǝq qǝs˙˙ǝɔɐq ʞu oןɐd ʇıʞɐs ɥǝpɐ
siti salwa nabila siti salwa nabila 6:08 PM
salam...jumpe jgk bnda ni..lme dh mencari..
tq2...informative btol blog nie..
alifbro alifbro 8:04 PM
˙n ʞuɐɥʇ ˙oɹq ıu ɐpuǝq ɹǝןıƃ ʇsǝq
Nescafe ais Nescafe ais 8:19 PM
To alifbro:

~ Sila terbalikkan monitor atau laptop anda untuk membaca komen di bawah. Harap maklum.

ɐɥɐɥ ˙nן uǝɯoʞ ɐɔɐq ʞɐu doʇdɐן uɐʞʞıןɐqɹǝʇ ɐnƃ uɐʞqɐqǝʎuǝɯ ɐuɐɹǝʞ ɐƃnɾ ɥısɐʞ ɐɯıɹǝʇ
~ n0ra ~ ~ n0ra ~ 11:19 PM
¡qǝq sʞuɐɥʇ

˙ɐpuɐ uǝɯoʞ ıp ıɹɐɾɐןǝdıp ƃʎ ɐdɐ uɐʞısɐʞıןdɐƃuǝɯ ɥƃʇ
Putra Al-Maliki Putra Al-Maliki 3:53 PM
memang menjadilah.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.
Melz Melz 8:49 PM
hihi Aku MelRomeo yang tak macho :) Miahahaha best

ʇsǝq ɐɥɐɥɐɥɐıɯ (: oɥɔɐɯ ʞɐʇ ƃuɐʎ oǝɯoɹןǝɯ nʞɐ ıɥıɥ

eh ada tak teks yang contohnya :

Aku suka makan maggi
dan akan menjadi
Uka akus nakam iggam

ada x ? hihi
farah farah 9:38 PM
(: sǝu ƃqɐ sʞuɐɥʇ
kakintan kakintan 5:51 PM
ohhhh macam ni senang je la kan....
Ayu Ayu 12:02 PM
waduh...my head become spinning..he..he..success and keep writing.
wawa. ツ wawa. ツ 10:55 AM
best ah blog cam nie!
tips berbaloi-baloi.. ;D
..nOj.. ..nOj.. 9:28 AM
nnnnɥıııʍ ¿ʞıןɐqɹǝʇ ƃʎ uɐɐʇɐʞǝd
Milofloat Milofloat 1:04 PM
ʇɐoןɟoןıɯ dah ƃsnıɟuoʞ nak ɐɔɐq nii..nɥhunɥhunɥhu
edda(",) edda(",) 4:16 PM
best la.. dah try kat fesbuk.. agaga
yaya yaya 5:16 PM
dis mybe out from topic,,
cmne ekk klu widget kt tepi blog tu msok separuh je...nk wat cmne??
hope u can help... =)
yana yana 12:33 AM
ape yg nk di komen..aku bkn tau nie..main klik je..hahah..layanzz
akuamir akuamir 4:59 PM
''ǝɥǝɥ ˙˙ǝıu ǝɟɐɔsǝu ǝןɐdʞ uɐʞƃuıuǝd ǝןoq ''2ʞɐʎuɐq xuɐʇ ''ɥɐן ʎǝʞo sʇı ''nɐʍ ɐʍnɐʍ nɐʍ
¿¿ɐǝ ʞıןɐqɹǝʇ ʇɐʎɐ ʇɐnq ʞɐq ıןɐʞ dɐıʇs ɐן ıuıs ʇɐʞ ʞɐʞnq ǝuǝʞ ƃɯɯ ǝʎuǝuʞɐɯ ''ɥo
cik Ladies cik Ladies 1:10 PM
(: ʎs ɐן ıɐpuɐd ʞɐʇ ¿ ʎɹʇuǝ ʇɐʞ ʎǝıuʞɐʇǝן ʞɐu ǝuɯɔ ˙˙ ןoʇǝq oןıƃ

wahaha!