Download free software di Filehippo.com


Download free software

FileHippo.com adalah salah satu site yang terbaik, di mana ia menyediakan freeware yang perlu ada pada setiap PC atau laptop. Setiap freeware boleh di download secara terus dari server yang disediakan. Satu kelebihan yang apa pada site ini, anda tidak perlu membuat sebarang pendaftaran untuk menggunakan perkhidmatan yang di sediakan. Hanya pilih freeware yang tersenarai dan klik untuk dowaload ke dalam hard drive komputer. Freeware yang di sediakan adalah yang terkini (update).

Kategori freeware terbahagi kepada Browsers & Plugins, Anti-Spyware, Firewalls & Security, Messaging & Chat dan sebagainya. Free software yang di download dari FileHippo adalah selamat dan tidak mengandungi virus.

Untuk melayari site tersebut, sila klik http://www.filehippo.com/


4 comments.. read them below or add one

iza iza 2:30 PM
Salam...
Software yang selalu digunakan bila nak download perkara yg diperlukan...software ni mmg banyak membantu.
Anak Ulu Cheka Anak Ulu Cheka 11:44 PM
ni lah tempat yg wajib dilawat utk mencari bermacam jenis software...terima kasih

Terkini dari AUC dot com: Bestnya WordPress
iwan284 iwan284 9:07 PM
Salam,...
saya setuju sangat komen pasal filehippo.com ni,... dah lama kenal website tu,... tiap kali saya terfikir nak cari apa-apa jenis freeware, kat website tu jugak yang dicariknyer.... hehehe
joel joel 2:15 PM
sy sgt suka website tu sb dpt download free...:P ap2 pon visit la website sy pula erk :P